Ovanligt bra viner

 Rådgivning

 Fri frakt över 800 kr

Adler Schnabel Biancovolo Pinot Bianco

kr.140
På lager
Varan är tillfälligt slut. Vill du förboka skicka oss ett mail till [email protected]
Kun få stk. tilbage (30 stk.)
Varan är tillfälligt slut. Vill du förboka skicka oss ett mail till [email protected]
Påmindelse produkt

Indtast din e-mailadresse nedenfor, og vi vil give dig besked, når varen er tilgængelig! Din e-mail-adresse gemmes i op til 180 dage.

Produkt Beskrivelse:

Hvid hvid hvid og kendt for at være neutral. Sådan er Pinot Blanc bedst kendt. I denne italienske version er druen kaldet Pinot Bianco mere grandiøs. Blomster i toner af moden citrus og hvide liljer uden at blive som en støvet dame med for meget parfume. Mineraler fra skråningerne af Alperne. Forventningen er en stilfuld brud fra Trentino.
En hvidvin med skinnende gylden farve. Duften er rig og kompleks med klare aftryk af citrus, blomsterknopper og mineraler. Smagen er blød, tør og smukt afbalanceret. Crispy. Harmonisk frugt med mineraler. En lang, elegant finish gør vinen komplet.
Velegnet til:
En hvidvin, der passer ekstra godt til skaldyr i alle former. Det er også et førsteklasses valg til cremede fiskeretter med dild og kogte kartofler. Pinot Bianco er den vin, der traditionelt serveres til hvide cremede modne oste på komælk.
Servering:
Den anbefalede temperatur til at servere vinen i er 6-10 grader. Den kan også dekanteres en halv time før servering for at give vinens smag en ekstra chance for at udvikle sig ekstra klart.
Producenten
Vinmarken Adler Schnabler skaber traditionelle vine af druer fra hjertet af den klassiske zone i Trentino.
Vare-ID:
120120-17

Produceret af: Wikinggruppen

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn