Ovanligt bra viner

 Rådgivning

 Fri frakt över 800 kr

Adoria Chardonnay

kr.130
Ikke på lager
Påmindelse produkt

Indtast din e-mailadresse nedenfor, og vi vil give dig besked, når varen er tilgængelig! Din e-mail-adresse gemmes i op til 180 dage.

Produkt Beskrivelse:

Chardonnay fra et køligere område er altid tiltalende at have i dit hjem. Denne vin har en let røgethed, der får os til at tænke på Chablis jord og storhed.

Vinen har en aroma af appelsin og noget eksotisk, og suppleres af anis. Smagen er tør og frisk. Citrus og papaya gifter sig med hinanden og har som røgede noter røgede mandler og strejf af anis. En let frugtighed i kombination med syren tager blytonerne og løfter helheden. Eftersmagen er frisk og frugtig. Vinen er mellemfyldig med let røgede toner, tropiske frugter og giver en frisk fornemmelse i eftersmagen.

Har modtaget 90 point fra James Suckling.

Og modtog en sølvmedalje i den tyske PAR Wine Award International.

Egnet mad

Velegnet til salater, skaldyr og fiskeretter.

Betjener

Anbefalet temperatur for at servere vinen er 8-10 grader.

Producenten

Vingården Adoria, vores eksklusive og første polske producent, ejes og ledes af Mike Whitney, født i Californien. Mike blev født mere eller mindre lige blandt vinmarker, og senere flyttede han med sin familie til Seattle, Washington. I den tid, hvor staten Washington begyndte at udfordre Californien i kampen om de allerbedste vingårde i USA.

Men som ung opdagede Mike Whitney Polen, og her har han boet siden 1995. I den sydvestlige del af landet fandt han efter at have fundet mere end 300 steder undervejs ... endelig sit drømmested for at lave vine - ved landsbyen Zachowice. Her - ja her - var det optimale sted at designe og udvikle Adoria!

Gennem hårdt arbejde og rejser over hele Europa, for at besøge leverandører til produktionsudstyr og druestative, skabte han Polens første vingård i verdensklasse. Blandt andet ved at rotere traditionelle processer, hvor de fungerer bedst, og mere moderne teknikker, når det netop er det, der gavner vindyrkningsprocessen.
Vare-ID:
860111-XX

Produceret af: Wikinggruppen

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn