Signator, latin for "notar".
En rødvin med mørk rød farve og med lilla kant. Duften er krydret og med frugt og kirsebærtoner. Smagen er blød og frugtagtig. Druemixen Montepulicinano og Sangiovese mødes i en god balance mellem frugtagtighed og surhed.
Velegnet mad
En god vin til lyserødt kød og grillet fisk. Vinen passer også godt sammen med pasta og risotto.
Servering
Den anbefalede temperatur ar servere vinen i, er 17-18 grader.
Vinen er klar til at drikke, når du køber den. Lagringspotentialet er 4-5 år.
Producenten
La Canosa vingård ligger i det dejlige område af Rotella i Marche regionen. Navnet La Canosa kommer fra den lille middelalderlige landsby Poggio Canosa. Ejeren Riccardo Reina bekymrer sig om sine vinmarker med stort hjerte og lidenskab. Riccardo har et ungt omkring sig, der med moderne teknologi producerer vine på en måde, der er bæredygtig for naturen.