Endelig har Vivera præsenteret sin vin på Nero D´avola druen.
Egnet mad
Et godt valg til alle typer slow cooker, såsom Boeuf Bourguignon og Lasagne. Fungerer også som bare "et glas rød" før aftensmaden.
Betjener
Den anbefalede temperatur for servering af vinen er 16-18 grader. Det er også muligt at dekantere cirka en halv time før servering for at give vinens smag en ekstra chance for at udvikle sig lidt ekstra distinkt.
Vinen er klar til at drikke, når du køber den. Opbevaringspotentialet er 2-4 år.
Producenten
I 2002 opnåede familien Vivera deres drøm: at købe en smuk ejendom langs Etnas skråninger. Pladsen er beliggende i Martin-distriktet, på den nordøstlige del af vulkanen. Drømmen videre er at bygge en kælder, omgivet af vinmarker, hvor deres druer kan blive fremragende vine, unikke vine. Virksomheden drives af Vivera-familien; mænd og kvinder med en ren passion for vingården – og vinen.