Ovanligt bra viner

 Rådgivning

 Fri frakt över 800 kr

En låda bubbel, tack!

kr.960
Ikke på lager
Påmindelse produkt

Indtast din e-mailadresse nedenfor, og vi vil give dig besked, når varen er tilgængelig! Din e-mail-adresse gemmes i op til 180 dage.

Produkt Beskrivelse:

En kasse med bobler, tak!

Vinfolkets mest populære vinpakke. Et udvalg af en værdsat Champagne og andre mousserende vine. Således både høj og lav. Chardonnay druen er et varemærke, der garanterer den tørre og sunde smag. Grape Vermentino giver også citrus og mineral smag.

Vi starter vores smagsrejse i Veneto med en Spumante fra "Prosecco-området" omkring Treviso i vinregionen Veneto. Terra Vizina Spumante.

Vi går hurtigt videre til naboen i vest, Lombardiet. Her er Franciacorta, det område, der laver de bedste mousserende vine i Italien. Her fremstilles vinene på "Champagne-metoden". Ziliani Conte di Provaglio Brut og Ziliani C Pas Dosé Millisimato.

Sydvest findes de bedste mousserende vine fra Piemonte i Alta Langa. Så tæt på en Champagne du kan komme. Filare di Luna Bolle di Luna.

Ude på øen Sardien laver man mousserende vin på druen Vermentino, en meget spændende oplevelse. Santa Maria La Palma Akenta.

Endelig ender vi i det mest klassiske område af bobler, Champagne i Frankrig. I den lille landsby Hautvillers er der Louis Nicaise, en blivende stjerne på Champagne-himlen. Louis Nicaise Reserve Brut.

Læn dig tilbage og nyd!

Vinpakken indeholder:

1 flaska Ziliani Conte di Provaglio Brut/Saten Franciacorta

1 flaska Ziliani C Millesimato Pas Dosé

1 flaska Terra Vizina Prosecco Millesimto Brut

1 flaska S.t Maria La Palma Akenta Spumante Sardenga

1 flaska Louis Nicaise Reserve Brut 1er Cru

1 flaska Fritz Müller "Die Dicke Fritz"
Vare-ID:
000100-XX

Produceret af: Wikinggruppen

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn