Et rigtigt kirsebærkys fra Italien og Gardasøen.
En rødvin med en dyb rød farve. Duften er frugtig, med tydelige strejf af kirsebær og strejf af chokolade. Urter. Smagen er blød, tør og smukt afbalanceret, en behagelig følelse af moden frugt, marmelade og kirsebær med strejf af vanilje. Eftersmagen er frugtig.
Egnet mad
Et godt valg til alle typer lette retter af lyst kød, lam og fjerkræ. Også til salater og milde oste.
Betjener
Anbefalet temperatur for at servere vinen er 16-18 grader.
Vinen er klar til at drikke, når du køber den. Opbevaringspotentialet er 2-3 år. Dette er en vin, der har godt af at blive indtaget ung, så de klare toner af sunde kirsebær stadig skaber dimensioner i vinen.
Producenten
Cantina Salvalai har siden 1870 produceret kvalitetsvine fra druer dyrket i vinmarker på bakkerne omkring byen Verona og Gardasøen. Et smukt miljø, rigt på historie og med tusinder af år gamle vintraditioner. Salvalai var en af de første vingårde i denne region, der med succes begyndte at eksportere uden for de italienske grænser.