Ovanligt bra viner

 Rådgivning

 Fri frakt över 800 kr

La Croix du Pére Michel

kr.120
Ikke på lager
Påmindelse produkt

Indtast din e-mailadresse nedenfor, og vi vil give dig besked, når varen er tilgængelig! Din e-mail-adresse gemmes i op til 180 dage.

Produkt Beskrivelse:

En klassisk flaska af vin fra Languedoc og den prestigefyldte landsby Minervois. Her er toner af sol, moden frugt og urter, når den bedst produceres i det sydlige Frankrig. Allerede i duften ved sanserne, at vi får en blanding af syrah, grenache og Mourvédre, når brombær, ristede egetønder og urter strømmer mod os.

 

En rødvin med en mørkerød nuance, der giver en dramatisk farveoplevelse i glasset. Aromaen er rig og kompleks med klare toner af solbær, brombær, svesker og ristede krydderier fra egetønder i harmonisk balance. Smagen er blød, tør og smukt afbalanceret, en behagelig følelse af moden frugt og modne tanniner med strejf af vanille fra ældning i egetønder. En lækker finish med frugttoner og urter forbliver i munden og gør oplevelsen komplet. En stilfuld Minervois.

 

Matcha måtten

 

Et godt valg til alle typer kød, for eksempel oksekød i rødvinssauce, lam og alderen oste. Fortrinsvis dyrekød.

 

Betjener

 

Den anbefalede temperatur til servering af vinen er 16-18 grader.

 

Vinen er klar til at drikke, når du køber den. Opbevaringspotentialet er 2-3 år. Dette er en vin, der drager fordel af at blive indtaget ung, så de klare toner af sunde solbær stadig skaber dimensioner i vinen.

 

Producenten

 

La Croix Cantina vingård har tilhørt familien Fabre i tre generationer. De har altid været aktive i vinregionen Languedoc-Roussillon i landsbyen Minervois. Minervois har været sin egen AC i det franske klassificeringssystem siden 1985.
Vare-ID:
835002-19

Produceret af: Wikinggruppen

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn