Ovanligt bra viner

 Rådgivning

 Fri frakt över 800 kr

La Croix du Pére Michel

kr.110
Ikke på lager
Påmindelse produkt

Indtast din e-mailadresse nedenfor, og vi vil give dig besked, når varen er tilgængelig! Din e-mail-adresse gemmes i op til 180 dage.

Produkt Beskrivelse:

En klassisk emballage af vin fra Languedoc og den prestigefyldte landsby Minervois. Her er toner af sol, moden frugt og krydderurter, når det er bedst produceret i Sydfrankrig. Allerede i duften ved sanserne, at vi får en blanding af syrah, grenache og mourvédre, når brombær, ristede egetræsfade og krydderurter strømmer imod os.

En rødvin med en mørkerød nuance, der giver en dramatisk farveoplevelse i glasset. Aromaen er rig og kompleks, med klare toner af solbær, brombær, svesker og ristede krydderier fra egetræsfade i harmonisk balance. Smagen er blød, tør og smukt afbalanceret, en behagelig følelse af moden frugt og modne tanniner med strejf af vanilje fra lagring på egetræsfade. En lækker afslutning med frugttoner og urter forbliver i munden og gør oplevelsen komplet. En dejlig Minervois.

Egnet mad

Et godt valg til alle typer kød, såsom oksekød i rødvinssauce, lam og lagrede oste. Gerne vildt.

Betjener

Anbefalet temperatur for servering af vinen er 16-18 grader.

Vinen er klar til at drikke, når du køber den. Opbevaringspotentialet er 2-3 år. Dette er en vin, der har godt af at blive indtaget ung, så de klare toner af sunde solbær stadig skaber dimensioner i vinen.

Producenten

Vingården La Croix Cantina har tilhørt familien Fabre i tre generationer. De har altid været aktive i vinområdet Languedoc-Roussillon i landsbyen Minervois. Minervois har været sin egen AC i det franske klassifikationssystem siden 1985.
Vare-ID:
835002-19

Produceret af: Wikinggruppen

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn