Ovanligt bra viner

 Rådgivning

 Fri frakt över 800 kr

Adler Schnabel Altinembi Pinot Nero

kr.190
På lager
Varan är tillfälligt slut. Vill du förboka skicka oss ett mail till [email protected]
Kun få stk. tilbage (72 stk.)
Varan är tillfälligt slut. Vill du förboka skicka oss ett mail till [email protected]
Påmindelse produkt

Indtast din e-mailadresse nedenfor, og vi vil give dig besked, når varen er tilgængelig! Din e-mail-adresse gemmes i op til 180 dage.

Produkt Beskrivelse:

En franskmand på visit i Italien. Eller man kan sige at en Pinot Noir som besøger sin friske kusine Pinot Nero i Tyrol. Lige meget hvad, er resultatet en elegant, frugtrig og blød rødvin, lavet på Pinot Nero druen.

En rødvin med dyb rubin farve og en intensiv frugtrig duft med tydelige toner af hindbær, svampe og fennikel. Smagen af denne Pinot Nero er tør, blød og tanninerne er indlemmet i frugten. En dejlig følelse af modne bær, lakrids, svampe og urter. En lang og stilfuld finish.

Velegnet til

Vinen passer godt til det skandinaviske køkken, kødretter såsom søndagssteg med flødesovs. Vinen er god selv til fiskeretter som er smørrige og kraftige. Et andet godt madvalg vil være fugle, såvel tam og vildt fugle. Et god ide at servere vinen til, kan være råstegte kartofler og godt krydret andebrystet.

Servering

Anbefalet serverings temperatur er 16 grader. Den kan også dekanteres omkring en halv time før servering for at give vinens mange nuancer en ekstra chance for at udvikle sig.

Producent

Vingården Adler Schnabler skaber traditionelle vine fra druer fra hjetet af den klassiske zone Trentino.

 
Vare-ID:
120100-16

Produceret af: Wikinggruppen

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn