Ovanligt bra viner

 Rådgivning

 Fri frakt över 800 kr

G. Fenocchio Barolo Bussia

kr.990
Ikke på lager
Påmindelse produkt

Indtast din e-mailadresse nedenfor, og vi vil give dig besked, når varen er tilgængelig! Din e-mail-adresse gemmes i op til 180 dage.

Produkt Beskrivelse:

Bedstefar Giovanni Fenocchio var familiens overhoved og plejede at sige: "her laver alle vin på samme måde, for sådan skal det gøres, det er ikke op til os at ændre en hel metode og kultur." En verdensklasse klassisk barolo.

En rødvin med en dyb rubinrød farve og med reflekser i granatæble i kanterne. Aromaen er intens og frugtagtig, rig og kompleks og med klare toner af blåbær og kirsebær. Smagen er tør og med tanniner, der bider. Harmonisk frugt med antydninger af blåbær, kirsebær, lakrids og roser. En lang, elegant finish med kirsebær.

Matcha måtten

En nebbiolovin, der passer godt til det skandinaviske køkken kødretter som søndagssteg med flødesauce og trøffelolie. Fremragende også til buttery og mere nærende og stærke fiskeretter.

Betjener

Den anbefalede temperatur til servering af vinen er 16-18 grader. Det kan også dekanteres en times tid før servering for at give vinens smag en ekstra chance for at udvikle sig lidt ekstra tydeligt.

En vin, der skal opbevares i 5-7 år.

Producenten

Giacomo Fenocchio vingård blev grundlagt i 1864 og fremstiller stadig Barolo i traditionel stil. "I mere end fem generationer - forklarer Claudio Fenocchio, vinproducent og ejer sammen med sine brødre - vores ejendom har produceret, gæret og ældet store vine fra druer fra vores egne vinmarker i hjertet af den klassiske Barolo-zone".

Giacomo Fenocchio Barolo Bussia om Vivino

Giacomo Fenocchio Barolo Bussia on Vivino
Vare-ID:
108105-16M

Produceret af: Wikinggruppen

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn