Ovanligt bra viner

 Rådgivning

 Fri frakt över 800 kr

Corvezzo Veneto Rosso IGT

kr.170
Ikke på lager
Påmindelse produkt

Indtast din e-mailadresse nedenfor, og vi vil give dig besked, når varen er tilgængelig! Din e-mail-adresse gemmes i op til 180 dage.

Produkt Beskrivelse:

En rød fyldig vin i Bordeaux stil forbedret med smagsstoffer fra tørrede druer, passamento. Tankerne går til en stilfuld Amarone. Den tørrede druemost Raboso er uddød i Valpolicella distriktet. Her gives der plads til at vise deres stolthed.

En rødvin med en mørk rubinrød farve. Duft og smag reproducerer tørrede blommer og mørke modne bær. Elegante toner af eg og hvid peber. En stor kropsvin, fyldig, velafbalanceret, elegant og svage tanniner. En langvarig eftersmag af røde bær med tobak. Et godt alternativ til en Amarone.

Velegnet mad

Perfekt til stege af vildt kød eller til fransk foie gras på ristet brød. Et godt valg til retter med trøfler. Også en fantastisk rødvin til vellagret hård ost.

Servering

Den anbefalede temperatur at servere vinen i, er 18-20 grader. Denne vin skal luftes en time før servering, så dens frugt kan udvikle sig i både smag og lugt.

Producenten

Corvezzo etableret i begyndelsen af ​​det sidste århundrede i et landskab rost, både af romerne og den venetianske adel, for dets frugtbarhed og skønhed i naturen. Stifter Giuseppe Corvezzo etablerede vingården omkring Villa Morosi Motta di Livenza. I fire generationer har de nu skabt vine med en dyb forbindelse til traditioner, jorden og den konstante søgen efter at bevare kvalitet. I dag er vingården økologisk, og hele familien Corvezzo er forpligtet til et bæredygtigt miljø for at bevare respekten for jorden og dens værdifulde frugt
Vare-ID:
115115-12

Produceret af: Wikinggruppen

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn