Ovanligt bra viner

 Rådgivning

 Fri frakt över 800 kr

BioCantina Giannattasio Nero di Troia IGP

kr.170
Ikke på lager
Påmindelse produkt

Indtast din e-mailadresse nedenfor, og vi vil give dig besked, når varen er tilgængelig! Din e-mail-adresse gemmes i op til 180 dage.

Produkt Beskrivelse:

Nero di Troia druen er mytisk langt uden for Italiens grænser. I Puglia skabes vine af druen både med og uden egetræsfade. Denne vin er fremstillet i ståltank. En stolt repræsentant for de lokale druer i regionen.

En rødvin med rubinrød farve med antydninger af mursten. Duften er rig på friske bær og krydderier. Smagen er tør med moden frugt, kirsebær, hindbær og rødbeder. Med nuancer af vanilje og sort peber. Eftersmagen er elegant, kompleks og har en god udholdenhed.

Egnet mad

Vinen er velegnet til forretter med lyst kød. Til traditionelle kødretter på okse- og lam, mellemlagrede oste og ungstegte grøntsager.

Betjener

Anbefalet temperatur for at servere vinen er 16-18 grader. Den kan også dekanteres cirka en halv time før servering for at give vinens smag en ekstra chance for at udvikle sig ekstra tydeligt.

Potentiel opbevaring er 10-15 år.

Producenten

Biocantina Giannattasio er en af ​​Puglias mest innovative vinproducenter, mens den opretholder en hård og konstant produktionstradition. Siden 2012 har de til formål at styrke omdømmet til landskabets typiske oprindelsesdruer gennem et udpræget økologisk landbrug. Producenten har bevidst udvalgt unikke vinmarker for hver druesort med det formål at højne kvaliteten af ​​vinstokkene for at bevare arv og oprindelse.
Vare-ID:
121102-16

Produceret af: Wikinggruppen

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn