Ovanligt bra viner

 Rådgivning

 Fri frakt över 800 kr

Ziliani C Millesmé Extra Brut

kr.210
Ikke på lager
Påmindelse produkt

Indtast din e-mailadresse nedenfor, og vi vil give dig besked, når varen er tilgængelig! Din e-mail-adresse gemmes i op til 180 dage.

Produkt Beskrivelse:

Smag! Sandsynligvis er dit direkte spørgsmål; Franciacorta, hvor langt er det at køre der? En omvej, og mange af os kan lide at tage den. Igen og igen.

En mousserende hvidvin med gylden farve og perlemorfarve. Rig frugtagtig aroma af æbler og hvide blomster suppleret med fine kager. Elegant og behagelig perlesmag af æble, drue og skorpe. Et let antydning af marsipan er til stede i den begyndende eftersmag. Ellers en klassisk, langvarig frugtagtig, elegant og velsmagende eftersmag.

Match måtten

En fremragende ledsagervin som en luksuriøs introduktion til middag. Saltede kartoffelchips er et fremragende tilbehør. Også velegnet til sushi og ristede kastanjer. For noget mere nærende er anbefalingen rå kager med creme fraiche, vafler, drysset rødløg og dild.

Serverer

Den anbefalede temperatur til servering af vinen er 8-10 grader. Til store fester kan vinen hældes et par minutter før gæsterne ankommer og dermed få en ekstra chance for at udvikle smagene lidt ekstra tydeligt.

Vinen er klar til at drikke, når du køber den. Dette er en vin, der drager fordel af at blive indtaget ung, så de klare toner af friske æbler og hvide blomster skaber dimensioner i vinen.

Producenten

Chiara Ziliani er en familievirksomhed i landsbyen Provaglio. Markerne er placeret på det højeste punkt i Provaglio, og i klart vejr er der en vidunderlig udsigt over hele Franciacorta og ned mod byen Iseo. I de sidste fem år er Chiara Ziliani begyndt at overtage driften af ​​vingården efter sin far Evangelista Ziliani, der startede den i begyndelsen af ​​1990'erne. Det er en vingård på over 17 hektar og ligger i kvalitetsområdet "Franciacorta DOCG" i Lombardiet, hvor der produceres mousserende vine i verdensklasse.
Vare-ID:
103111-15

Produceret af: Wikinggruppen

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn