En rødvin til øjeblikke ekstra værd at huske ..
Velegnet mad
Et rødt kød til rødt kød og grillet.
Betjener
Anbefalet temperatur for servering af vinen er 16-18 grader. Den kan også dekanteres en times tid før servering for at give vinens smag en ekstra chance for at udvikle sig ekstra tydeligt.
En vin til opbevaring i 5-7 år. Formentlig længere.
Producenten
Vingården Rigoloccio ligger i Gavorrano, Maremma, langs den toscanske kyst. Området har en lang historie siden starten, romersk og ind i moderne tid, hvor Mussolino grøftede store sumpe for at skabe muligheder for større landbrugsområder. Gården ligger ved foden af Montecalvo-bjerget.
Rigoloccio blev startet i 2002 og har fra starten dyrket druer og skabt førsteklasses vine.
Til hans hjælp har gården den berømte ønolog Fabrizio Moltard. Fabrizio har fået sin erfaring fra sit arbejde hos Gaja.