En "mini-Amarone".
En rødvin med en dyb lilla-rød nuance, der giver en dramatisk farveoplevelse i glasset. Duften er rig og kompleks, med tydelige strejf af kirsebær og et strejf af chokolade. Smagen er blød, tør og smukt afbalanceret, en behagelig følelse af moden frugt, marmelade og kirsebær med strejf af vanilje fra lagring på egetræsfade. En lang, kraftfuld finish fuldender denne Ripasso.
Egnet mad
Et godt valg til alle typer kød, for eksempel oksekød i rødvinssauce, lam og lagrede oste.
Betjener
Anbefalet temperatur for at servere vinen er 16-18 grader. Den kan også dekanteres cirka en halv time før servering for at give vinens smag en ekstra chance for at udvikle sig lidt ekstra tydeligt.
Vinen er klar til at drikke, når du køber den. Opbevaringspotentialet er 2-3 år. Dette er en vin, der har godt af at blive indtaget ung, så de klare toner af sunde kirsebær stadig skaber dimensioner i vinen.
Producenten
Cantina Salvalai har siden 1870 produceret kvalitetsvine fra druer dyrket i vinmarker på bakkerne omkring byen Verona og Gardasøen. Et smukt miljø, rigt på historie og med tusinder af år gamle vintraditioner. Salvalai var en af de første vingårde i denne region, der med succes begyndte at eksportere uden for de italienske grænser.