Ovanligt bra viner

 Rådgivning

 Fri frakt över 800 kr

Fattoria di Pancole Dogato

kr.190
Ikke på lager
Påmindelse produkt

Indtast din e-mailadresse nedenfor, og vi vil give dig besked, når varen er tilgængelig! Din e-mail-adresse gemmes i op til 180 dage.

Produkt Beskrivelse:

En moderne vin med sin sikre base i druen af ​​Sangioveses kirsebær. Moden er flyttet ind i det 21. århundrede og derefter tilsluttet Cabernet Sauvignon og Merlot druer. En vin til middage med vilde fortegn.

En rødvin med mørk rød farve helt til kanten. Duften domineres af frugtagtige spor fra kirsebæret af Sangiovese-druen, der suppleres med krydrede spor, der er typiske for de blandede druer, især paprika og blommer. Smagen fastholder hvad duften lover, nemlig røde frugter. Bløde tanniner og vinen har en meget god balance. Efterlader en ren mund med lette følelser af frugt sødme i eftersmagen. Elegant.

Velegnet mad

Vinen har potentiale til middage, hvor der spises vildtkød fra hjorte, vildsvin og elg og lign.

Servering

Den anbefalede temperatur at servere denne vin i, er16-18 grader. Denne vin kan luftes en time før servering, så dens frugt kan udvikle sig i både smag og lugt. Alternativt fortjener den et lidt størrre glas.

Vinen er klar til at drikke, når du køber den. Det har et lagerpotentiale på mindst 2-5 år.

Producenten

Fattoria di Pancole er en lille familie gård i hjertet af Toscana. Ca. halvvejs mellem Firenze og Siena, oppe på en bakke lidt mod vest. De laver klassiske vine fra Toscana vinregionen. Familien står for en vinstil, der næsten er uddød, og som har været meget sjælden at finde i løbet af de sidste ti år.

https://www.youtube.com/watch?v=YfBwn2UgVJI
Vare-ID:
118103-13

Produceret af: Wikinggruppen

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn