Ovanligt bra viner

 Rådgivning

 Fri frakt över 800 kr

Corvezzo Pinot Grigio

kr.93
Ikke på lager
Påmindelse produkt

Indtast din e-mailadresse nedenfor, og vi vil give dig besked, når varen er tilgængelig! Din e-mail-adresse gemmes i op til 180 dage.

Produkt Beskrivelse:

En middel let vin i fransk stil. Tankerne går til en stilfuld Amarone. Den tørrede druemost Raboso er uddød i Valpolicella distriktet. Her er der plads til at vise deres storhed.

En hvidvin med gylden gul farve. Duft og smag er fyldt med lyse pærer og citrus. En vin med bløde frugtagtige toner og syre indpakket i frugt og mineraler. Elegant. En lang frisk og holdbar eftersmag.

Velegnet mad

Perfekt til fisk og skaldyr. Risotto med svampe er en anden favorit.

Servering

Den anbefalede temperatur at servere vinen i, er 8-10 grader. .

Producenten

Corvezzo etableret i begyndelsen af ​​det sidste århundrede i et landskab rost, både af romerne og den venetianske adel, for dets frugtbarhed og skønhed i naturen. Stifter Giuseppe Corvezzo etablerede vingården omkring Villa Morosi Motta di Livenza. I fire generationer har de nu skabt vine med en dyb forbindelse til traditioner, jorden og den konstante søgen efter at bevare kvalitet. I dag er vingården økologisk, og hele familien Corvezzo er forpligtet til et bæredygtigt miljø for at bevare respekten for jorden og dens værdifulde frugt.
Vare-ID:
115112-16

Produceret af: Wikinggruppen

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn