Ovanligt bra viner

 Rådgivning

 Fri frakt över 800 kr

Corvezzo Manzoni Bianco

kr.110
Ikke på lager
Påmindelse produkt

Indtast din e-mailadresse nedenfor, og vi vil give dig besked, når varen er tilgængelig! Din e-mail-adresse gemmes i op til 180 dage.

Produkt Beskrivelse:

En succesrig 100-årig fra Veneto. Manzoni Bianco er et kryds mellem Riesling og Pinot Blanc.                                                            Smagen er nymodnede unge æbler efterfulgt af mineralstøv fra sommerhavevejene.

En hvidvin med gylden lysegul farve og glitrende refleksioner. Duften er rig og kompleks, men alligevel frugtagtig og frisk og har smukke bløde dufte af blomster, hvide liljer indpakket i blød honning. Smagen er blød, tør og smukt afbalanceret, en behagelig følelse af moden havefrugt, citrus og mineralstøv. En svag duft af hvide liljer og honning lindrer frugten. En lang aromatisk udholdenhed i eftersmagen.

Velegnet mad

Vinen anbefales til aperitif og skaldyr. Også et godt forslag, når gæsterne beder om hvidvin til let kød som kylling og svinekød. Kan også serveres til asiatisk mad.

Servering

Den anbefalede temperatur at servere vinen i, er 10-12 grader. Denne vin fortjener til at blive serveret i et velfyldt glas og derefter udvikle sine dufte i glasset, mens temperaturen stiger.

Vinen er klar til at drikke, når du køber den. Det er en vin, der fortjener at blive indtaget som ung, så de klare toner af friske æbler skaber dimensioner i vinen.

Producenten

Corvezzo etableret i begyndelsen af ​​det sidste århundrede i et landskab, rost både af romerne og den venetianske adel, for dets frugtbarhed og skønhed i naturen. Stifter Giuseppe Corvezzo etablerede vingården omkring Villa Morosi Motta di Livenza. I fire generationer har de nu skabt vine med en dyb forbindelse til traditioner, jorden og den konstante søgen efter at bevare kvalitet. I dag er vingården økologisk, og hele familien Corvezzo er forpligtet til et bæredygtigt miljø for at bevare respekten for jorden og dens værdifulde frugt.

 
Vare-ID:
115101-14

Produceret af: Wikinggruppen

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn