Ovanligt bra viner

 Rådgivning

 Fri frakt över 800 kr

Cascina Belmonte Naturae

kr.110
Ikke på lager
Påmindelse produkt

Indtast din e-mailadresse nedenfor, og vi vil give dig besked, når varen er tilgængelig! Din e-mail-adresse gemmes i op til 180 dage.

Produkt Beskrivelse:

Når som helst! En vin, der er svært at kede sig af. Det har rigtig energi og er god til en foråret picnic udendørs, til sommer frokost på en skyggefuld terrasse eller deles i selskab med venner i løbet af efteråret og vintermånederne. Drue Rebo, organisk dyrket bæredygtigt, uden tilsat svovl. Vinområdet Benaco Brescianos Rosso vest for Gardasøen i Italien er hidtil ukendt. Det moderne Italien er repræsenteret af denne svovlfri røde vin. 

En rødvin med en dybt malign farve. Duften er frugtagtig og sund: ærter, sur kirsebær og blåbær. Smagen er ren, frugtbar, havfrugt og blåbær. Uventet kraftig. Herby. Eftersmagen er kirsebær.

Velegnet til

En vin til lam, antipasto og frisk ost. Pasta på hverdagen, polenta om vinteren og risotto med svampe, når det regner. For de fleste ting er det nemt at gøre.

Servering

Den anbefalede temperatur for at betjene vinen er 16-18 grader. Skal serveres inden for 2 år, så den friske stil er bevaret.

Producent

Cascina Belmonte er baseret i Valtenesì, et vinområde sydvest for Gardasøen. Det milde klima ved Gardasøen og varme somre i samspil med unikke gletsjersjord er perfekt til vinmarker. Produktionen er helt organisk og biodynamisk. Forskning pågår, og Cascina Belmonte er førende inden for at undgå og reducere kemikalier i hele processen. De er endda blandt de allerførste økologiske vingårde i Italien for rent faktisk at vaske druer, før de presses. Dette er at fjerne uønskede restkemikalier fra miljøet og få måle af højeste kvalitet. Alle Belmontes vine er udpeget med vingård og med forskellige druesorter (såkaldte kloner af samme druesort) for at øge vinens kompleksitet. På denne måde er vinene både friske og ekspressive med styrke, rundhed og elegance. Ekfat opbevaring er tilgængelig, men i begrænset omfang for at bevare druenes egenskaber.

De rene, fine og smagfulde juice Cascina Belmonte-ekstrakter med de organiske metoder tillader dem også at producere en række ikke-alkoholholdige produkter under navnet D'UVA.
Vare-ID:
113110-18

Produceret af: Wikinggruppen

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn