Ovanligt bra viner

 Rådgivning

 Fri frakt över 800 kr

Vivera Etna Rosso DOP

kr.170
Ikke på lager
Påmindelse produkt

Indtast din e-mailadresse nedenfor, og vi vil give dig besked, når varen er tilgængelig! Din e-mail-adresse gemmes i op til 180 dage.

Produkt Beskrivelse:

Et stykke af vulkanen Etna på Sicilien. Nerello Mascalese-druerne på 600-700 moh. er grundbetingelser for Italiens ækvivalent til det nordlige Bourgogne.

Egnet mad

Et godt valg til alle typer kød og gerne til lam. Andre gode anbefalinger er retter med smørstegte svampe og gåsemiddag. Tagliatelle med velsmagende og saftige kantarelsvampe.

Betjener

Anbefalet temperatur for at servere vinen er 16-18 grader. Den kan også dekanteres cirka en halv time før servering for at give vinens smag en ekstra chance for at udvikle sig lidt ekstra tydeligt.

Vinen er klar til at drikke, når du køber den. Opbevaringspotentialet er 2-4 år. Dette er en vin, der har godt af at få lov at hvile cirka 12 måneder på flaske inden servering.

Producenten

I 2002 opnåede familien Vivera deres drøm: at købe en smuk ejendom langs vulkanen Etnas skråninger. Stedet ligger i bydelen Martin, på den nordøstlige del af vulkanen. Drømmen videre er at bygge en kælder, omgivet af vinmarker, hvor deres druer kan blive fremragende vine, unikke vine. Virksomheden ledes af Vivera-familien; mænd og kvinder med en ren passion for vingården – og vinen.
Vare-ID:
110103-17

Produceret af: Wikinggruppen

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn