Vinstil: Velsmagende og krydret
En vin til tapas og de dage, hvor der skulle være lidt stærkere vin i glasset. Tempranillo når druen dyrkes med omhu og viden fra La Mancha-regionen. Roble har meget krop og smag. En vin, der fungerer til næsten alt, hvad du vil servere, når du tænker på temaet Spanien og tapas.
En rødvin med en dyb mørkerød farve og med granatæblereflekser i kanterne. Duften er rig og kompleks med klare noter af blomme og dild. Smagen er blød, tør med afbalancerede tanniner. Harmonisk frugt med strejf af blommer, krydderier og dild. En lang, elegant finish fuldender vinen.
Velegnet mad
Vinen passer godt til det skandinaviske køkkens lammeretter med ovnbagte rodfrugter. Vinen er også fremragende til fiskeretter, der er smøragtige, mere nærende og stærke i deres tilberedning. Selvfølgelig valget for de fleste tapas med spanske skilte.
Betjener
Anbefalet temperatur for at servere vinen er 16-18 grader. Den kan også dekanteres cirka en halv time før servering for at give vinens smag en ekstra chance for at udvikle sig lidt ekstra tydeligt.
Producenten
Mas Que Vinos har sin vingård i Toledo og vinmarkerne ligger på en bakke med udsigt over byen... Ambitionen for ejerne er at vise, at viden og erfaring med vindyrkning kan skabe kvalitetsvine selv syd for Madrid.