Ovanligt bra viner

 Rådgivning

 Fri frakt över 800 kr

S:a Maria La Palma Cannonau Riserva

kr.160
Ikke på lager
Påmindelse produkt

Indtast din e-mailadresse nedenfor, og vi vil give dig besked, når varen er tilgængelig! Din e-mail-adresse gemmes i op til 180 dage.

Produkt Beskrivelse:

En vin til feinschmeckeren og fra ferieminder fra Sardinien. En Cannonau - og også en Riserva på den! Ikke mindst et rigtigt stykke kød giver vinmessen ... Ja, Italien kan kunsten at producere rødvine af høj kvalitet selv på sine øer!

En rødvin med en dyb lilla-rød farve, der giver en dramatisk farveoplevelse. Duften er rig og kompleks, med klare toner af skovbær og et strejf af vegetation og urter. Smagen er blød, tør og smukt afbalanceret, i en behagelig følelse af moden frugt med strejf af urter og eg fra lagring på egetræsfade. Spise smag er lang.

Velegnet mad

Et godt valg til alle typer kød, såsom oksekød i rødvinssauce, lam og lagrede oste.

Betjener

Anbefalet temperatur for at servere vinen er 16-18 grader. Den kan også dekanteres cirka en halv time før servering for at give vinens smag en ekstra chance for at udvikle sig lidt ekstra tydeligt.

Vinen er klar til at drikke, når du køber den. Opbevaringspotentialet er 2-5 år. Dette er en vin, der har godt af at blive indtaget ung, da de klare toner af skovbær stadig skaber dimensioner i vinen.

Producenten

Santa Maria La Palma er et kooperativ i Alghero på den nordvestlige side af Sardinien skabt af 300 små vinbønder med egen jord. De skabte kooperativet for at kunne producere vinene moderne og samtidig tilbyde mere konkurrencedygtige priser. Hver vinmager har sine egne druer i tankerne og skaber sin vinstil efter gamle traditioner.
Vare-ID:
111101-17

Produceret af: Wikinggruppen

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn