En vin til feinschmeckeren og fra ferieminder fra Sardinien. En Cannonau - og også en Riserva på den! Ikke mindst et rigtigt stykke kød giver vinmessen ... Ja, Italien kan kunsten at producere rødvine af høj kvalitet selv på sine øer!
En rødvin med en dyb lilla-rød farve, der giver en dramatisk farveoplevelse. Duften er rig og kompleks, med klare toner af skovbær og et strejf af vegetation og urter. Smagen er blød, tør og smukt afbalanceret, i en behagelig følelse af moden frugt med strejf af urter og eg fra lagring på egetræsfade. Spise smag er lang.
Velegnet mad
Et godt valg til alle typer kød, såsom oksekød i rødvinssauce, lam og lagrede oste.
Betjener
Anbefalet temperatur for at servere vinen er 16-18 grader. Den kan også dekanteres cirka en halv time før servering for at give vinens smag en ekstra chance for at udvikle sig lidt ekstra tydeligt.
Vinen er klar til at drikke, når du køber den. Opbevaringspotentialet er 2-5 år. Dette er en vin, der har godt af at blive indtaget ung, da de klare toner af skovbær stadig skaber dimensioner i vinen.
Producenten
Santa Maria La Palma er et kooperativ i Alghero på den nordvestlige side af Sardinien skabt af 300 små vinbønder med egen jord. De skabte kooperativet for at kunne producere vinene moderne og samtidig tilbyde mere konkurrencedygtige priser. Hver vinmager har sine egne druer i tankerne og skaber sin vinstil efter gamle traditioner.