Ovanligt bra viner

 Rådgivning

 Fri frakt över 800 kr

Domaine Changarnier Montelie

kr.290
Ikke på lager
Påmindelse produkt

Indtast din e-mailadresse nedenfor, og vi vil give dig besked, når varen er tilgængelig! Din e-mail-adresse gemmes i op til 180 dage.

Produkt Beskrivelse:

I 365 meters højde har Monthelie udsigt over Auxey-Duresses og Meursault dalene. Changarnier-familien har boet i denne landsby i århundreder og grundlagde domænet i 1720. Nu fortsætter Claude og Antoine Changarnier denne vinfremstillingstradition.

Monthelie premier crus blev udvidet med 4 crus så sent som i 2006; de gik fra elleve til 15 i antal, og Les Clous var en af ​​dem.

Domænet strækker sig til kommunerne Monthelie, Auxey-Duresses og Pommard. Vinmarkerne på gården er på 5,0 hektar og oftest i Bourgogne med en meget fragmenteret fordeling af dyrkningsarealer. Domain Changarnier har en årlig produktion på omkring 20.000 flasker fra sine ti appellationer.

Siden 2004 har Claude og Antoine Changarnier arbejdet på at udvikle Domaine Changarnier for at genvinde deres stolthed. De får hjælp af Fabrice Groussin, der med sin erfaring fra Chassagne-Montrachet er en af ​​den nye generation af agronomer, der tror på en moderne vingård, der respekterer terroir og oprindelse.
Vare-ID:
841101-18

Produceret af: Wikinggruppen

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn