En rødvin med lys elegant rød farve. Duften er frugtig og generøst syltet. Når du tager en slurk af vinen er den lidt sprød og tør med en fin balance mellem tanniner, frugtighed og syre.
Egnet mad
Et godt valg til alle typer lette retter af lyst kød, lam og fjerkræ. Også til salater og milde oste.
Betjener
Anbefalet temperatur for at servere vinen er 16-18 grader.
Vinen er klar til at drikke, når du køber den. Opbevaringspotentialet er 2-3 år. Dette er en vin, der har godt af at blive indtaget ung, så de klare toner af sunde kirsebær stadig skaber dimensioner i vinen.
Producenten
Cantina Salvalai har siden 1870 produceret kvalitetsvine fra druer dyrket i vinmarker på bakkerne omkring byen Verona og Gardasøen. Et smukt miljø, rigt på historie og med tusinder af år gamle vintraditioner. Salvalai var en af de første vingårde i denne region, der med succes begyndte at eksportere uden for de italienske grænser.