Ovanligt bra viner

 Rådgivning

 Fri frakt över 800 kr

Hauller Freres "F"- Pinot Noir

kr.190
Ikke på lager
Påmindelse produkt

Indtast din e-mailadresse nedenfor, og vi vil give dig besked, når varen er tilgængelig! Din e-mail-adresse gemmes i op til 180 dage.

Produkt Beskrivelse:

En fløjlsagtig Pinot Noir fra Alsace. Lyse egetoner giver druen en chance for at udfolde sig til måske den bedste som regionen kan tilbyde indenfor rødvin.

En rødvin med en lys rød farve. Duft af kirsebær og urter. En lille fennikel stikker ud. Smagen er tør, lys med toner af kirsebær, brombær og bløde tanniner skaber de grundlæggende toner. Derefter er den omhyggeligt fyldt med fennikel og urter. Eftersmagen er frugtagtig.

Velegnet mad

Velegnet til rustik buffet, picnic med charcutteri. Godt valg til grillet let kød og salater.

Servering

Den anbefalede temperatur at servere vinen i, er 16 grader. Kan også serveres let kølet fra 12 grader.

Lagringspotentialet er 3-10 år, når du vil servere den med mærkbar syre. Hvis du vil dæmpe syren mere, kan den sikkert opbevares i 15 år. Det er en vin, der vil forbedre sig i flasken i årtier.

Producent

Famille Haullers vinmarker strækker sig omkring Dambach-La-Ville og i Soultzmatt, i den berømte Vallée Noble. Familiens tradition har siden 1776 haft glæde af renheden af ​​granit terroier i Dambach-La-Ville og Blienschwiller, dybden af Epifanieens lerjord og kalkstenens kraft og sandstenen Soultzmatt. Vin fra Dambach-La-Ville, og især Frankstein Grand Cru, er verdensberømt for sin præcision, elegance og finhed.

Famille Hauller producerer i øjeblikket 3 af 51 Grand Cru i Alsace.

De ekstraordinære terroirer fra Frankstein Grand Cru, Winzenberg Grand Cru og Zinnkoepflé Grand Cru gør det muligt for vingården at være et værdifuldt link til disse unikke områder og traditioner.
Vare-ID:
840105-XX

Produceret af: Wikinggruppen

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn