Ovanligt bra viner

 Rådgivning

 Fri frakt över 800 kr

Corvezzo Pinot Nero

kr.110
Ikke på lager
Påmindelse produkt

Indtast din e-mailadresse nedenfor, og vi vil give dig besked, når varen er tilgængelig! Din e-mail-adresse gemmes i op til 180 dage.

Produkt Beskrivelse:

En krydret Pinot nero fra Veneto. Pinot noir på den Italienske fane, simpelthen.

En rødvin med lyserød farve som tegl allerede så ung. Duften er rig med klare toner af lakrids og hindbær. Smagen er overraskende fyldig, tør og smukt afbalanceret, en behagelig følelse af modne hindbær, sød lakrids og krydderier. En god aromatisk udholdenhed i smagen giver en lang eftersmag, der forlænger vinens oplevelse.

Velegnet mad

En vin egnet til aperitiffer og foliebagt fisk fyldt med courgetter, peberfrugter og løg. Klassisk vinforslag til gås og and serveret på kartoffelbund.

Servering

Den anbefalede temperatur at servere vinen i, er 16-20 grader.

Vinen er klar til at drikke, når du køber den.

Producenten

Corvezzo etableret i begyndelsen af ​​det sidste århundrede i et landskab rost, både af romerne og den venetianske adel, for dets frugtbarhed og skønhed i naturen. Stifter Giuseppe Corvezzo etablerede vingården omkring Villa Morosi Motta di Livenza. I fire generationer har de nu skabt vine med en dyb forbindelse til traditioner, jorden og den konstante søgen efter at bevare kvalitet. I dag er vingården økologisk, og hele familien Corvezzo er forpligtet til et bæredygtigt miljø for at bevare respekten for jorden og dens værdifulde frugt.
Vare-ID:
115111-13

Produceret af: Wikinggruppen

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn